Penafian

Penafian dan Penggunaan Maklumat

mampankini.com dimiliki dan diuruskan oleh BC Empire (003000864-A). Pemilik laman web ini tidak berkongsi maklumat peribadi anda dengan pihak ketiga. Pihak Mampankini juga tidak menyimpan maklumat yang dikumpul mengenai lawatan anda selain untuk digunakan bagi menganalisa prestasi kandungan melalui penggunaan ‘cookies’ yang anda boleh nyahaktifkan pada bila-bila masa dengan mengubah tetapan pelayar internet anda. 

Anda bersetuju untuk membenarkan pihak Mampankini menggunakan dan menyimpan ‘cookies’ ini sekiranya anda tidak menyahaktifkan fungsi tersebut dari pelayar internet anda.

 

Anda bersetuju untuk membaca dan menggunakan semua maklumat yang diperolehi dari laman web ini atas tanggungjawab anda sendiri. Risiko jika berlaku sebarang kerugian, kerosakan atau kemalangan yang berlaku semasa anda mencuba atau menggunakan mana-mana maklumat dari laman web ini adalah atas tanggungan anda. 

Pihak Mampankini sentiasa cuba menyampaikan maklumat pada tahap yang sebaiknya, namun sebarang kesilapan penulisan atau kecuaian tidak dapat dielakkan dan bukan disengajakan. Pemilik tidak bertanggungjawab untuk penerbitan semula kandungan yang terdapat di blog ini di laman sesawang lain atau media tanpa kebenaran.

 

Hak Cipta Artikel, Maklumat, Bahan di laman Mampankini.com

 

Semua hasil penulisan di laman sesawang Mampankini ini adalah hak milik penulis dari team mampankini.com kecuali ada dinyatakan sumbernya. Anda perlu mendapat kebenaran daripada pemilik laman sesawang Mampankini sekiranya anda ingin menyalin sepenuhnya artikel tersebut ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster atau mana-mana media cetak atau media atas talian. 

Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari Mampankini dibenarkan dengan syarat ia tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat.

 

Pihak Mampankini sentiasa berusaha untuk menghormati hak milik dan hak cipta individu lain, ini termasuk bahan-bahan seperti artikel, gambar, muzik, video, atau bahan-bahan lain yang digunakan dalam artikel-artikel atau bahagian dalam laman ini. 

Pihak Mampankini juga berhak mengubahsuai kandungan bersesuaian dengan kualiti yang dipraktikkan oleh pihak kami. Sekiranya terdapat sebarang masalah atau pertanyaan tentang perkara ini, pihak anda boleh menghubungi kami melalui mampankini@gmail.com.

Mampankini.com juga ada menggunakan gambar dari sumber terbuka seperti pixabay.com, unsplash.com.

Polisi penafian ini ditulis dan sah pada 26 Oktober 2019. Ia mungkin diubahsuai dari semasa ke semasa mengikut keperluan dan kesesuaian tanpa sebarang notis. Pihak anda bertanggungjawab untuk merujuk semula halaman ini sekiranya terdapat pengubahsuaian yang dibuat.

© 2020 All rights Reserved. Design by Team Mampan Kini

Tentang Kami​ | Terma | Penafian | Hubungi Kami